Fiets accu revisie Bemmel? Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n fiets accu in Bemmel?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bemmel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze steeds meer verkocht, natuurlijk ook in Bemmel rijden er veel meer rond. Fietsen met een elektrische fiets is plezierig. Doordat je minder levensenergie en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Even gauw naar de winkel in Bemmel is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u eerst misschien met de trein hier naar toe ging. En hoe prettig het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Bemmel voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. De energie cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Bemmel moet u al gauw denken aan een bedrag hoger dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bemmel met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kunt ook kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Een verleidelijk oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bemmel: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aardbol uitermate cruciaal is. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bemmel

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bemmel helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bemmel is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bemmel laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bemmel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Bemmel

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bemmel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bemmel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven