Fiets accu reviesie Beneden-Leeuwen. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Beneden-Leeuwen.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beneden-Leeuwen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Beneden-Leeuwen. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je geringer levensenergie en druk hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Even snel naar de stad in Beneden-Leeuwen is voortaan eenvoudig per ebike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Beneden-Leeuwen voor ieder budget

Als de accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog prima. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke capaciteit, ook bij uw fiets expert in Beneden-Leeuwen. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Beneden-Leeuwen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Beneden-Leeuwen: Denk aan het milieu

De wereld wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom voortdurend belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit perspectief. De energie cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beneden-Leeuwen

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Beneden-Leeuwen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beneden-Leeuwen is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beneden-Leeuwen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beneden-Leeuwen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Beneden-Leeuwen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beneden-Leeuwen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Beneden-Leeuwen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven