Fiets accu revisie Bennebroek. Zoekt u extra voorlichtingen over het reviseren van een fietsaccu in Bennebroek? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bennebroek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten in Bennebroek. Het is plezant om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. Omdat je minder sterkte en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veeltijds langer vol. Even vlug naar de stad in Bennebroek is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Hoe leuk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Bennebroek voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij de fiets specialist in Bennebroek. Bij ons kan men tussen de 100 en 350 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Bennebroek met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Tevens kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bennebroek: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij gebruiken staat hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bennebroek

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bennebroek helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bennebroek is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bennebroek laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bennebroek een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bennebroek

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bennebroek voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bennebroek

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven