Fiets accu revisie Bennekom. Ook de bezoekers uit Bennekom zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bennekom kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten van Bennekom. Het is gemakkelijk om te gaan werken met een elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel langer wanneer je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Bennekom gehuisvest zijn was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe fijn het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Bennekom voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. {Door alleen de batterijen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de ebike expert in Bennekom. Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bennekom met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Bennekom: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bennekom

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bennekom helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bennekom is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bennekom laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bennekom een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Bennekom

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bennekom voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bennekom

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven