Fiets accu revisie Benschop. Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn fiets accu in Benschop?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Benschop kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Benschop rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische fiets is prettig. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer ingeval je zelf moet trappen. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een bistro in Benschop te fietsen waar u vroeger enkel met de auto heen ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Benschop voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog perfect. {Door uitsluitend de cellen te verwisselen houd u de prijs laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Benschop dient u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 250 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Benschop met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is mogelijk om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . En dat alles voor een naar verhouding kleine meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Indien de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Benschop: Denk aan de natuur

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze aardbol uitermate urgent is. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor steeds belangrijker. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Benschop

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Benschop helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Benschop is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Benschop laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Benschop een extra voordeel dus!

Accu revisie Benschop

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Benschop voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Benschop

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven