Fietsaccu revisie Benthuizen? Accu reviseren elektrische ebike in Benthuizen is eenvoudig en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Benthuizen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Benthuizen maken gebruik van de elektrische ebike. Het is heerlijk om erop uit te trekken met de elektrische ebike. De km die gefietst kunnen worden zijn veel verder wanneer je zelf moet trappen. Het is nu denkbaar om b.v. naar een restaurant in Benthuizen te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Plus hoe gemakkelijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Benthuizen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Benthuizen. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Benthuizen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. U kunt verder kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dit voor een relatief lage meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Ingeval de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Benthuizen: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet buitengewoon belangrijk is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee buitengewoon voornaam. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Benthuizen

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Benthuizen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Benthuizen is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Benthuizen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Benthuizen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Benthuizen

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Benthuizen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Benthuizen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven