Fiets accu revisie Berchem. Waarom een nieuwe accu kopen in Berchem wanneer het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berchem kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds vaker verkocht, natuurlijk ook in Berchem rijden er veel meer door de stad. Het is voortreffelijk om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je vaak minder vermoeid. Even gauw naar de winkel in Berchem is voortaan fijn met de ebike te doen, daar u eerst misschien met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Berchem voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. De behuizing kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. {Door slechts de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe accu in Berchem kost dikwijls boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 350 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Berchem met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw voorkeur of u zwaardere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en de fiets accu langer mee gaat. En dat voor een naar verhouding beperkte prijs. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Berchem: Denk aan het milieu

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Berchem

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Berchem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berchem is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berchem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berchem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Berchem

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berchem voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Berchem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven