Fietsaccu revisie Berendrecht! Accu reviseren elektrische ebike in Berendrecht is gemakkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berendrecht kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Berendrecht. Fietsen met een elektrische e-bike is plezierig. Doordat je veel geringer werklust en dynamiek hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eethuis in Berendrecht te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. En hoe lekker het rijden ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Berendrecht voor ieder budget

Indien de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Berendrecht dient u al vlug denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Berendrecht met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met hulp. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. Wij doen er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Berendrecht: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Berendrecht

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Berendrecht helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berendrecht is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berendrecht laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berendrecht een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Berendrecht

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berendrecht voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Berendrecht

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven