Fiets accu revisie Berg. Reviseren fietsaccu Berg juist voor uw portemonnee en het milieu, vaak net zo perfect of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berg kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze onophoudelijk meer verkocht, zeker ook in Berg rijden er steeds meer rond. Het is behaaglijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. Doordat je geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Even vlug naar de winkel in Berg is voortaan gemakkelijk per ebike te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Berg voor ieder budget

Als de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij de ebike specialist in Berg. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Berg met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. U kunt verder kiezen voor sterkere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De onkosten hiervoor zijn relatief beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u de accu bij ons ook met een gerust hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Berg: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde extreem urgent is. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Vanwege de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Berg

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Berg helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berg is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berg laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berg een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Berg

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berg voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Berg

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven