Fiets accu revisie Bergambacht! Reviseren fietsaccu Bergambacht lekker voor de beurs en het leefmilieu, dikwijls net zo perfect of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bergambacht kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Bergambacht maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische e-bike is lekker. Doordat je veel geringer aandrift en kracht hoeft te verbruiken hou je het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een restaurant in Bergambacht te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. En hoe voortreffelijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Bergambacht voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. {Door alleen de energie cellen te verwisselen houd u de kosten gering en vervang je alleen dat wat effectief vervangen moet worden.} Voor een nieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Bergambacht dient u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bergambacht met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kunt verder kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere energie cellen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit uiterst interessant, u betaalt immers maar enigszins meer. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Wanneer de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij ons ook met een zorgeloos hart aanbieden. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Bergambacht: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bergambacht

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bergambacht helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bergambacht is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bergambacht laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bergambacht een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bergambacht

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bergambacht voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bergambacht

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven