Fiets accu revisie Bergeijk! Ook de bezoekers uit Bergeijk zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bergeijk kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Bergeijk. Fietsen met een elektrische fiets is lekker. Doordat je veel minder sterkte en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een bistro in Bergeijk te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bergeijk voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd doorgaans nog in uitstekende staat. {Door slechts de energie cellen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je enkel dat wat effectief vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Bergeijk moet u al vlug denken aan een bedrag groter dan €500,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 400 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Bergeijk met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dat voor een relatief lage prijs. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Tevens kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Bergeijk: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom voortdurend belangrijker. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bergeijk

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bergeijk helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bergeijk is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bergeijk laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bergeijk een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Bergeijk

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bergeijk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bergeijk

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven