Fiets accu reviesie Bergen op Zoom? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Bergen op Zoom.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bergen op Zoom kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Bergen op Zoom. Het is gemakkelijk om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. Omdat je veel geringer werklust en kracht hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Even snel naar de stad in Bergen op Zoom is nu fijn met de fiets te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bergen op Zoom voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog prima. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Bergen op Zoom kost meestal boven de 600 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bergen op Zoom met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is mogelijk om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Bergen op Zoom: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de vooruitzichten van onze aarde heel cruciaal is. Recyclen van materialen is hiermee erg voornaam. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet slechts uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bergen op Zoom

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bergen op Zoom helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bergen op Zoom is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bergen op Zoom laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bergen op Zoom een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Bergen op Zoom

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bergen op Zoom voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bergen op Zoom

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven