Fiets accu revisie Bergen? Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Bergen.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bergen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Bergen maken gebruik van de elektrische ebike. Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Omdat je geringer sterkte en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veel langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Bergen leven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Bergen voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog perfect. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Bergen dient u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bergen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, die batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met support. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. In plaats van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Als de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Bergen: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom continu belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bergen

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bergen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bergen is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bergen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bergen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Bergen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bergen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bergen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven