Fiets accu revisie Bergentheim. Ook onze bezoekers uit Bergentheim zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bergentheim kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Bergentheim maken gebruik van een elektrische ebike. Het is prettig om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je veel minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Even vlug naar de stad in Bergentheim is nu fijn met de e-bike te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. Plus hoe gemakkelijk het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Bergentheim voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in uitstekende staat. {Door alleen de energie cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je slechts dat wat echt vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Bergentheim kost dikwijls boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 400 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Bergentheim met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw keuze of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met support en de fietsaccu langer mee gaat. En dit voor een relatief kleine prijs. Een aardig standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Bergentheim: Denk aan de natuur

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor continu belangrijker. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bergentheim

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bergentheim helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bergentheim is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bergentheim laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bergentheim een extra voordeel dus!

Accu revisie Bergentheim

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bergentheim voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bergentheim

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven