Fiets accu revisie Berghem. Reviseren fietsaccu Berghem goed voor uw portemonnee en het milieu, doorgaans net zo aantrekkelijk of ook beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berghem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Berghem maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is behaaglijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel langer indien je zelf moet trappen. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eetgelegenheid in Berghem te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Berghem voor ieder budget

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De behuizing kan b.v. nog goed in orde zijn. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je enkel dat wat effectief vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Berghem kost vaak boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Berghem met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding kleine meerprijs. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Verder kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Berghem: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waar de toekomst van onze planeet erg cruciaal is. Recyclen van benodigdheden is hierbij zeer voornaam. Het reviseren van uw accu past goed in dit plaatje. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Berghem

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Berghem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berghem is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berghem laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berghem een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Berghem

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berghem voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Berghem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven