Fiets accu revisie Bergschenhoek. Het reviseren van een fietsaccu in Bergschenhoek kan gewoonlijk op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bergschenhoek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Bergschenhoek. Rijden met een elektrische ebike is voortreffelijk. Omdat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken houd men het veel langer vol. Even gauw naar de zaak in Bergschenhoek is nu gemakkelijk per fiets te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bergschenhoek voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. {Door enkel de batterijen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je slechts dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Bergschenhoek. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bergschenhoek met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . De uitgave hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een mooi idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fiets accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bergschenhoek: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Door de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bergschenhoek

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bergschenhoek helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bergschenhoek is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bergschenhoek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bergschenhoek een extra voordeel dus!

Accu revisie Bergschenhoek

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bergschenhoek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bergschenhoek

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven