Fietsaccu revisie Bergum. Accu reviseren elektrische ebike in Bergum is simpel en goedkoop.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bergum kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Bergum rijden er veel meer rond. Het is prettig om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veel minder uitgeput. Op de e-bike naar vrienden die in Bergum verblijven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe lekker het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Bergum voor ieder budget

Indien de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog goed. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Bergum moet u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €525,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bergum met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan tevens kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De onkosten hiervoor zijn relatief beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Wanneer de accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Bergum: Denk aan het milieu

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze aardbol extreem cruciaal is. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bergum

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bergum helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bergum is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bergum laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bergum een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Bergum

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bergum voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bergum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven