Fietsaccu revisie Beringen? Accu reviseren elektrische fiets in Beringen is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beringen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Beringen. Het is prettig om erop uit te trekken met een elektrische fiets. Doordat je veel minder werklust en kracht hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een eethuis in Beringen te fietsen waar u vroeger enkel met de auto heen ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Beringen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De cassette is meestal na lange tijd meestal nog in prima staat. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Beringen kost meestal boven de 600 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 400 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Beringen met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons met een gerust hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Beringen: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom continu belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past prima in dit plaatje. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beringen

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Beringen helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beringen is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beringen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beringen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Beringen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beringen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Beringen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven