Fiets accu revisie Berkel-Enschot

Fiets accu revisie Berkel-Enschot. Waarom een nieuwe fietsaccu bestellen in Berkel-Enschot als het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berkel-Enschot kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Berkel-Enschot

Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze steeds meer verkocht, natuurlijk ook in Berkel-Enschot rijden er veel meer door de stad. Het is plezierig om te gaan bewegen met de elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer als je persoonlijk moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Berkel-Enschot verblijven was vroeger te ver op de fiets, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Berkel-Enschot

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in prima staat. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je slechts dat wat effectief vervangen moet worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke vermogen, ook bij de fiets specialist in Berkel-Enschot. Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Berkel-Enschot

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met ondersteuning. En dit voor een relatief geringe prijs. Een prettig idee om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij ons met een gerust hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Berkel-Enschot: Denk aan het milieu

De aarde wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit perspectief. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Berkel-Enschot

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Berkel-Enschot helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berkel-Enschot is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berkel-Enschot laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berkel-Enschot een extra voordeel dus!

Accu revisie Berkel-Enschot

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berkel-Enschot voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Berkel-Enschot

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven