Fiets accu revisie Berkel-Enschot? Wat kan ik uitsparen met het reviseren van mijn fiets accu in Berkel-Enschot?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berkel-Enschot kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Berkel-Enschot maken gebruik van een elektrische fiets. Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder vermoeid. Het is nu denkbaar om b.v. naar een bistro in Berkel-Enschot te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Berkel-Enschot voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog prima. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Berkel-Enschot dient u al gauw denken aan een bedrag groter dan €550,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Berkel-Enschot met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspectie om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. U kunt verder kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Berkel-Enschot: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past uitstekend in dit plaatje. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Berkel-Enschot

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Berkel-Enschot helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berkel-Enschot is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berkel-Enschot laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berkel-Enschot een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Berkel-Enschot

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berkel-Enschot voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerder niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Berkel-Enschot

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven