Fiets accu revisie Berkel Rodenrijs? Ook onze klanten uit Berkel Rodenrijs zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berkel Rodenrijs kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Berkel Rodenrijs maken gebruik van de elektrische fiets. Het is plezierig om te gaan bewegen met de elektrische fiets. Omdat je minder werklust en kracht hoeft te gebruiken houd men het heel wat langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Berkel Rodenrijs gehuisvest zijn was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe voortreffelijk het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Berkel Rodenrijs voor ieder budget

Indien de accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog perfect. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Berkel Rodenrijs kost vaak boven de 600 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 500 euro bezuinigen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Berkel Rodenrijs met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. U kunt verder kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. En dat alles voor een relatief lage prijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Berkel Rodenrijs: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Berkel Rodenrijs

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Berkel Rodenrijs helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berkel Rodenrijs is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berkel Rodenrijs laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berkel Rodenrijs een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Berkel Rodenrijs

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berkel Rodenrijs voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Berkel Rodenrijs

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven