Fiets accu revisie Berlaar-Heikant. Waarom een splinternieuwe accu aankopen in Berlaar-Heikant wanneer het reviseren van de accu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berlaar-Heikant kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Berlaar-Heikant maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is behaaglijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische ebike. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je vaak minder moe. Het is nu mogelijk om b.v. naar een bistro in Berlaar-Heikant te fietsen waar u vroeger alleen met de auto heen ging. En hoe plezant het rijden ook is met een elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Berlaar-Heikant voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog goed. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Berlaar-Heikant kost doorgaans boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 100 en 450 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Berlaar-Heikant met garantie

We starten onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. In de fietsaccu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dat voor een relatief geringe prijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Berlaar-Heikant: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past goed in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Berlaar-Heikant

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Berlaar-Heikant helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berlaar-Heikant is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berlaar-Heikant laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berlaar-Heikant een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Berlaar-Heikant

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berlaar-Heikant voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Berlaar-Heikant

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven