Fietsaccu revisie Berlicum. Accu reviseren elektrische ebike in Berlicum is eenvoudig en goedkoop.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berlicum kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Berlicum maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is prettig. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Het is nu denkbaar om onder andere naar een bistro in Berlicum te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen heen ging. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Berlicum voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Berlicum kost vaak boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Berlicum met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u krachtigere cellen in uw accu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen met steun en de fietsaccu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief gering. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Berlicum: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van materialen is hierbij erg belangrijk. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Berlicum

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Berlicum helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berlicum is de moeite waard. De kosten zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berlicum laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berlicum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Berlicum

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berlicum voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Berlicum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven