Fiets accu revisie Berlikum? Ook onze bezoekers uit Berlikum zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Berlikum kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Berlikum maken gebruik van de elektrische ebike. Het is leuk om te gaan bewegen met een elektrische ebike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer wanneer je zelf moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Berlikum leven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Berlikum voor ieder budget

Als de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een nieuwe accu in Berlikum kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Berlikum met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. Wij doen er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Berlikum: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Berlikum

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Berlikum helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Berlikum is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Berlikum laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Berlikum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Berlikum

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Berlikum voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Berlikum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven