Fiets accu reviesie Bertem! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Bertem.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bertem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Bertem rijden er veel meer rond. Het is heerlijk om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Even dringend naar de zaak in Bertem is voortaan eenvoudig per e-bike te doen, daar u vroeger mogelijk met de trein hier naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Bertem voor ieder budget

Indien de accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale ebikeshop in Bertem moet u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €550,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bertem met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Ten opzichte van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bertem: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles wat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past prima in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bertem

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bertem helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bertem is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bertem laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bertem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bertem

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bertem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bertem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven