Fietsaccu revisie Betekom. Accu reviseren elektrische e-bike in Betekom is gemakkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Betekom kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Betekom maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is behaaglijk om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veelal minder vermoeid. Op de fiets naar familie die in Betekom leven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Betekom voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. {Een nieuwe fiets accu in Betekom kost meestal boven de 600 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 150 en 500 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Betekom met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan ook kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een interessant idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens  welkom. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Betekom: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van materialen is hierbij uitermate voornaam. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Betekom

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Betekom helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Betekom is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Betekom laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Betekom een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Betekom

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Betekom voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Betekom

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven