Fiets accu revisie Beuningen. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Beuningen.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beuningen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Beuningen. Het is lekker om te gaan bewegen met een elektrische e-bike. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal verder indien je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Beuningen te fietsen waar u vroeger enkel met de auto heen ging. Plus hoe prettig het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Beuningen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de accu. {Een nieuwe fietsaccu in Beuningen kost dikwijls boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 350 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Beuningen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . De uitgave hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Een aantrekkelijk oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Beuningen: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom continu belangrijker. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beuningen

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Beuningen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beuningen is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beuningen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beuningen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Beuningen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beuningen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Beuningen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven