Fiets accu revisie Bevel? Het reviseren van de accu in Bevel kan vaak op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bevel kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Bevel. Het is heerlijk om ergens op visite te gaan met een elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veelal minder moe. Op de e-bike naar familie die in Bevel leven was vroeger te ver op de ebike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Bevel voor ieder budget

Wanneer de accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. De computer kan b.v. nog goed in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Bevel kost dikwijls boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 450 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Bevel met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit uitermate verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij ons ook met een zorgeloos hart aanbieden. Wij doen er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bevel: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij uiterst belangrijk. Het reviseren van uw fietsaccu past perfect in dit perspectief. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bevel

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bevel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bevel is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bevel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bevel een extra voordeel dus!

Accu revisie Bevel

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bevel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bevel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven