Fiets accu revisie Bever! Reviseren accu Bever prima voor de beurs en het leefmilieu, doorgaans net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bever kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Bever rijden er veel meer door de stad. Het is heerlijk om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veelal minder uitgeput. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Bever te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen naar toe ging. En hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Bever voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is meestal na lange tijd veelal nog in goede staat. {Door uitsluitend de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je alleen datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Bever dient u al gauw denken aan een bedrag hoger dan €475,00. Bij ons kunt u tussen de 150 en 450 euro uitsparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Bever met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kunt verder kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bever: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe extreem belangrijk. Het reviseren van uw accu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bever

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bever helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bever is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bever laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bever een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Bever

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bever voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bever

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven