Fiets accu revisie Beverlo! Waarom een nieuwe accu aankopen in Beverlo als het reviseren van de fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beverlo kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze voortdurend vaker verkocht, natuurlijk ook in Beverlo rijden er veel meer door de stad. Het is lekker om te gaan bewegen met de elektrische fiets. Omdat je veel geringer sterkte en kracht hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Beverlo wonen was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe leuk het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Beverlo voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Beverlo kost dikwijls boven de 600 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Beverlo met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Beverlo: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de toekomst van onze planeet extreem belangrijk is. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor voortdurend belangrijker. Het reviseren van uw accu past perfect in dit plaatje. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beverlo

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Beverlo helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beverlo is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beverlo laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beverlo een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Beverlo

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beverlo voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Beverlo

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven