Fiets accu revisie Beverst? Ook onze bezoekers uit Beverst zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Beverst kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Beverst. Fietsen met een elektrische ebike is lekker. Doordat je veel minder aandrift en kracht hoeft te gebruiken hou men het veeltijds langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Beverst verblijven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe plezierig het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Beverst voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Beverst. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Beverst met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw voorkeur of u sterkere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn relatief bescheiden. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Ingeval de accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Beverst: Denk aan de natuur

De aarde wordt voortdurend belangrijker. Het omgaan met alles wat we verbruiken staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Beverst

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Beverst helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Beverst is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Beverst laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Beverst een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Beverst

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Beverst voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Beverst

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven