Fiets accu revisie Biddinghuizen. Ook onze klanten uit Biddinghuizen zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Biddinghuizen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Biddinghuizen maken gebruik van de elektrische fiets. Het is voortreffelijk om te gaan bewegen met een elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder uitgeput. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetcafé in Biddinghuizen te fietsen waar u vroeger alleen met de auto heen ging. En hoe voortreffelijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Biddinghuizen voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog perfect. {Door enkel de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Biddinghuizen dient u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €525,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Biddinghuizen met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is uw voorkeur of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en uw accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. In plaats van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Ingeval de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Biddinghuizen: Denk aan de natuur

De aardbol wordt steeds belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiermee zeer belangrijk. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Biddinghuizen

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Biddinghuizen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Biddinghuizen is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Biddinghuizen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Biddinghuizen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Biddinghuizen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Biddinghuizen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Biddinghuizen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven