Fiets accu revisie Bilthoven? Reviseren accu Bilthoven prima voor de beurs en het milieu, meestal net zo perfect of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bilthoven kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Bilthoven maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische fiets is gemakkelijk. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer als je eigenhandig moet trappen. Even gauw naar de stad in Bilthoven is voortaan eenvoudig met de e-bike te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Bilthoven voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Bilthoven moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bilthoven met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. U kan daarnaast kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit voor een naar verhouding kleine meerprijs. Een verleidelijk plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht als uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bilthoven: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Door uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bilthoven

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bilthoven helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bilthoven is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bilthoven laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bilthoven een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bilthoven

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bilthoven voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bilthoven

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven