Fietsaccu revisie Bilzen! Accu reviseren elektrische e-bike in Bilzen is gemakkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bilzen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten in Bilzen. Rijden met een elektrische ebike is aangenaam. Doordat je veel geringer energie en druk hoeft te verbruiken hou je het heel wat langer vol. Op de ebike naar familie die in Bilzen verblijven was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Bilzen voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Bilzen kost meestal boven de 625 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bilzen met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. U bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is denkbaar om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met support. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een goed oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons met een zorgeloos hart aanbieden. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Bilzen: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles wat we consumeren staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bilzen

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bilzen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bilzen is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bilzen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bilzen een extra voordeel dus!

Accu revisie Bilzen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bilzen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bilzen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven