Fiets accu revisie Binkom. Ook de bezoekers uit Binkom zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Binkom kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Binkom rijden er steeds meer rond. Het is fijn om te gaan bewegen met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer energie en kracht hoeft te verbruiken hou men het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restauratie in Binkom te fietsen waar u vroeger alleen met de wagen naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Binkom voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog perfect. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Binkom kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Binkom met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met support. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een goed oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker van harte welkom. Wij doen er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Binkom: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij uitermate belangrijk. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Binkom

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Binkom helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Binkom is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Binkom laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Binkom een extra voordeel dus!

Accu revisie Binkom

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Binkom voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafĂ©. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Binkom

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven