Fiets accu revisie Blaasveld! Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van m’n fiets accu in Blaasveld?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Blaasveld kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is niet meer weg te denken uit de straten van Blaasveld. Het is prettig om te reizen met de elektrische fiets. Omdat je geringer werklust en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veel langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een restauratie in Blaasveld te fietsen waar u eerder enkel met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De fiets accu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Blaasveld voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog goed. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Blaasveld kost dikwijls boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 150 en 350 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Blaasveld met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit erg aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ook kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Blaasveld: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past opperbest in dit perspectief. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Blaasveld

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Blaasveld helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Blaasveld is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Blaasveld laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Blaasveld een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Blaasveld

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Blaasveld voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Blaasveld

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven