Fiets accu revisie Bladel

Fiets accu revisie Bladel! Het reviseren van de fietsaccu in Bladel kan vaak op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bladel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Bladel

Steeds meer mensen in Bladel maken gebruik van de elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische fiets is voortreffelijk. Doordat je minder werklust en kracht hoeft toe te passen hou men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eetcafé in Bladel te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen heen ging. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Bladel

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke kracht, ook bij de fiets specialist in Bladel. Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bladel

Wij beginnen ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kunt ook kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit uiterst interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bladel: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze aardbol zeer cruciaal is. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor constant belangrijker. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Bladel

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bladel helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bladel is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bladel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bladel een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Bladel

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bladel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bladel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven