Fiets accu revisie Blaricum. Ook de klanten uit Blaricum zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Blaricum kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze telkens populairder, zeker ook in Blaricum rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische ebike is voortreffelijk. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer als je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Blaricum leven was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Blaricum voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke capaciteit, ook bij de ebike expert in Blaricum. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Blaricum met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . En dat voor een naar verhouding geringe prijs. Een aardig idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Blaricum: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit perspectief. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Blaricum

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Blaricum helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Blaricum is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Blaricum laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Blaricum een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Blaricum

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Blaricum voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Blaricum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven