Fiets accu revisie Bleiswijk? Waarom een nieuwe fietsaccu aanschaffen in Bleiswijk wanneer het reviseren van een fietsaccu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bleiswijk kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Bleiswijk maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is behaaglijk om ergens op visite te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veelal minder vermoeid. Even vlug naar de winkel in Bleiswijk is voortaan eenvoudig per ebike te doen, daar u vroeger mogelijk met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bleiswijk voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. {Een nieuwe fiets accu in Bleiswijk kost doorgaans boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bleiswijk met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. U bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kan ook kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uitermate interessant, u betaalt immers maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bleiswijk: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het hanteren met alles dat we verbruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bleiswijk

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bleiswijk helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bleiswijk is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bleiswijk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bleiswijk een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Bleiswijk

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bleiswijk voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bleiswijk

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven