Fiets accu revisie Blerick. Waarom een splinternieuwe fietsaccu kopen in Blerick wanneer het reviseren van een accu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Blerick kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is niet meer weg te denken uit de straten van Blerick. Het is lekker om ergens op bezoek te gaan met een elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal verder wanneer je zelf moet trappen. Op de ebike naar familie die in Blerick gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Blerick voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog goed. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Blerick. Bij ons kunt u tussen de 150 en 300 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Blerick met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op vele pluspunten. Ingeval de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Blerick: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe zeer belangrijk. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit perspectief. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Blerick

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Blerick helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Blerick is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Blerick laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Blerick een extra voordeel dus!

Accu revisie Blerick

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Blerick voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Blerick

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven