Fiets accu revisie Bleskensgraaf. Ook onze bezoekers uit Bleskensgraaf zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bleskensgraaf kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens populairder, zeker ook in Bleskensgraaf rijden er veel meer rond. Het is plezant om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je veel minder sterkte en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Even vlug naar de zaak in Bleskensgraaf is nu fijn met de e-bike te doen, daar u vroeger wellicht met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Bleskensgraaf voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. De cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Bleskensgraaf dient u al gauw denken aan een bedrag groter dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bleskensgraaf met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. De onkosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Bleskensgraaf: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bleskensgraaf

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bleskensgraaf helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bleskensgraaf is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bleskensgraaf laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bleskensgraaf een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Bleskensgraaf

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bleskensgraaf voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bleskensgraaf

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven