Fiets accu revisie Blijham? Reviseren accu Blijham lekker voor de portemonnee en het milieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Blijham kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Blijham maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. Doordat je veel geringer werklust en druk hoeft te verbruiken houd je het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eethuis in Blijham te fietsen waar u eerder enkel met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Blijham voor ieder budget

Als de accu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike expert in Blijham. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Blijham met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit uitermate verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een interessant standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Blijham: Denk aan het milieu

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom alsmaar belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past perfect in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Blijham

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Blijham helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Blijham is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Blijham laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Blijham een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Blijham

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Blijham voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Blijham

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven