Fiets accu revisie Bocholt! Waarom een splinternieuwe fietsaccu kopen in Bocholt wanneer het reviseren van een accu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bocholt kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze voortdurend meer verkocht, natuurlijk ook in Bocholt rijden er steeds meer rond. Fietsen met een elektrische ebike is plezierig. Omdat je veel geringer energie en kracht hoeft te gebruiken houd je het veeltijds langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een restaurant in Bocholt te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Bocholt voor ieder budget

Als de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De chip kan b.v. nog goed in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Bocholt dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bocholt met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met hulp. De kosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Daarnaast kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bocholt: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles dat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit perspectief. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bocholt

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bocholt helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bocholt is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bocholt laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bocholt een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bocholt

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bocholt voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bocholt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven