Fietsaccu revisie Bodegraven? Accu reviseren elektrische e-bike in Bodegraven is makkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bodegraven kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Bodegraven. Fietsen met een elektrische fiets is gemakkelijk. Omdat je minder werklust en druk hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Bodegraven verblijven was vroeger te ver op de fiets, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bodegraven voor ieder budget

Indien de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. De cassette is meestal na lange tijd vaak nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een nieuwe accu in Bodegraven kost vaak boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 100 en 250 euro besparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Bodegraven met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief beperkt. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij ons ook met een onbezorgd hart aanbieden. Wij doen er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bodegraven: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor telkens belangrijker. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bodegraven

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bodegraven helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bodegraven is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bodegraven laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bodegraven een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bodegraven

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bodegraven voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bodegraven

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven