Fiets accu reviesie Boechout. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Boechout.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boechout kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze voortdurend meer verkocht, zeker ook in Boechout rijden er veel meer door de stad. Het is prettig om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je minder werklust en kracht hoeft te verbruiken houd je het heel wat langer vol. Even snel naar de winkel in Boechout is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u voorheen wellicht met de trein hier naar toe ging. En hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Boechout voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat nog niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in prima staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Boechout dient u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Boechout met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Boechout: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom telkens belangrijker. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit perspectief. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boechout

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Boechout helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boechout is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boechout laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boechout een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Boechout

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boechout voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Boechout

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven