Fiets accu revisie Boekel

Fiets accu revisie Boekel? Ook onze bezoekers uit Boekel zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boekel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Boekel

Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze alsmaar meer verkocht, zeker ook in Boekel rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische e-bike is heerlijk. Omdat je minder energie en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Even gauw naar de winkel in Boekel is nu fijn met de fiets te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Boekel

Wanneer de fiets accu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lange tijd veelal nog in uitstekende staat. {Door slechts de energie cellen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je slechts datgene wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de ebike specialist in Boekel. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 400 euro bezuinigen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Boekel

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . De kosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Ook kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Boekel: Denk aan de natuur

We werken in een periode waar de toekomst van onze aardbol bijzonder urgent is. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Boekel

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Boekel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boekel is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boekel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boekel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Boekel

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boekel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Boekel

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven