Fiets accu revisie Boekel! Het reviseren van een fietsaccu in Boekel kan normaliter op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boekel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Boekel maken gebruik van een elektrische ebike. Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je veel minder levensenergie en druk hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Boekel wonen was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Boekel voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog prima. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij uw ebike expert in Boekel. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Boekel met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. U bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . En dat alles voor een naar verhouding lage prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Boekel: Denk aan het milieu

De aarde wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van materialen is hiermee extreem belangrijk. Door de accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boekel

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Boekel helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boekel is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boekel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boekel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Boekel

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boekel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Boekel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven