Fiets accu revisie Boekelo? Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n accu in Boekelo?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boekelo kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze alsmaar meer verkocht, zeker ook in Boekelo rijden er steeds meer rond. Het is prettig om te gaan bewegen met een elektrische ebike. Omdat je minder energie en druk hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Even gauw naar de winkel in Boekelo is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Plus hoe voortreffelijk het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Boekelo voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe fietsaccu in Boekelo kost dikwijls boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Boekelo met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is geoorloofd om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de oude accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met support. En dat alles voor een naar verhouding beperkte prijs. Een goed standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch  welkom. De kans is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Boekelo: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom alsmaar belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boekelo

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Boekelo helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boekelo is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boekelo laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boekelo een extra voordeel dus!

Accu revisie Boekelo

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boekelo voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Boekelo

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven