Fiets accu revisie Bokrijk? Ook de bezoekers uit Bokrijk zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bokrijk kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Bokrijk. Het is voortreffelijk om te gaan werken met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer sterkte en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eethuis in Bokrijk te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Plus hoe heerlijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Bokrijk voor ieder budget

Als de fietsaccu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De behuizing kan b.v. nog dik in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. {Een nieuwe fiets accu in Bokrijk kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bokrijk met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kan ook kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op vele voordelen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bokrijk: Denk aan de natuur

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom continu belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit perspectief. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bokrijk

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bokrijk helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bokrijk is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bokrijk laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bokrijk een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Bokrijk

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bokrijk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bokrijk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven