Fiets accu reviesie Bolderberg. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Bolderberg.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bolderberg kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Bolderberg maken gebruik van de elektrische fiets. Het is lekker om erop uit te trekken met een elektrische fiets. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder indien je persoonlijk moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Bolderberg wonen was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De fiets accu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Bolderberg voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is meestal na lange tijd veelal nog in uitstekende staat. {Door slechts de energie cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke capaciteit, ook bij de ebike expert in Bolderberg. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 125 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bolderberg met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is aan u of u zwaardere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bolderberg: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bolderberg

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bolderberg helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bolderberg is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bolderberg laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bolderberg een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bolderberg

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bolderberg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorgaand nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bolderberg

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven