Fiets accu revisie Bollebeek. Ook de bezoekers uit Bollebeek zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bollebeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Bollebeek maken gebruik van een elektrische fiets. Het is behaaglijk om op pad te gaan met de elektrische ebike. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veel langer ingeval je persoonlijk moet trappen. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Bollebeek te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. En hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Bollebeek voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog prima. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw fiets expert in Bollebeek. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bollebeek met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. U bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Bovendien kunt u bij ons terecht als uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bollebeek: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van de accu past perfect in dit perspectief. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bollebeek

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bollebeek helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bollebeek is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bollebeek laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bollebeek een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Bollebeek

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bollebeek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bollebeek

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven