Fiets accu revisie Bolsward. Waarom een nieuwe accu aanschaffen in Bolsward wanneer het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bolsward kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Bolsward. Fietsen met een elektrische ebike is plezant. Omdat je veel minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken houd men het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restaurant in Bolsward te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe fijn het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bolsward voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. {Door slechts de batterijen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Bolsward kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bolsward met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit zeer aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een mooi oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart voorleggen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Bolsward: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom continu belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit perspectief. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bolsward

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bolsward helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bolsward is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bolsward laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bolsward een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Bolsward

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bolsward voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bolsward

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven